Toffe puzzelgame King Rabbit is de gratis App van de Week
Lars Paymans
King Rabbit

King Rabbit

Gratis

Onze score

9

Als je voor dit lange Pinksterweekend op zoek bent naar een kleurrijke, uitdagende game voor je iPhone of iPad, hoef je niet verder te zoeken dan King Rabbit. De game is de gratis App van de Week, dus je kunt ‘m de komende dagen gratis downloaden.

King Rabbit gratis een week lang

In King Rabbit neem je de nobele taak op je om als koning konijn al je gevangen onderdanen te redden. Dit doe je door van level naar level te hoppen en alle obstakels en vijanden op je pad te overwinnen.

Onderweg kom je onder meer sleutels, bommen en andere voorwerpen tegen om je een handje te helpen, al zul je het vooral van je reflexen en inzicht moeten hebben. De puzzels in King Rabbit zitten namelijk erg goed in elkaar, en worden steeds uitgebreider als meerdere elementen zich met elkaar verweven.

Zo duw je dozen in plassen water om een brug te maken, verzamel je goudstukken om de maximale score te halen en zorg ervoor dat je niet in het water valt als je over waterlelies hopt. Er zijn genoeg verschillende omgevingen om King Rabbit afwisselend te houden, al moet je wel van puzzelen houden om dit spel van begin tot eind door te spelen. King Rabbit heeft verder een kleurrijk ontwerp, en is bovendien volledig in het Nederlands te spelen. Dankzij subtiele animaties ziet de game er ondanks het simpele uiterlijk toch goed uit.

King Rabbit downloaden

Nu King Rabbit gratis door Apple in het zonnetje is gezet als gratis App van de Week, heb je zeven dagen de tijd om hem voor niets uit de App Store te vissen. Normaal gesproken ben je 0,99 euro voor dit spelletje kwijt.

King Rabbit

RareSloth LLC

10 (3 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.