Kindle-app voor iPhone laat je boeken uitproberen
Wouter Nijsen

Een update voor de app van e-reader-dienst Kindle heeft voorproefjes van boeken geïntroduceerd. Zo kun je bepaalde boeken eerst een hoofdstukje uitproberen, alvorens je ze aanschaft.

Het vinden van die gratis voorproefjes gaat via de zoekbalk die je opent met de zoekknop links bovenin. Bij de resultaten van een zoekopdracht wordt voortaan namelijk aangegeven of je een bepaald hoofdstuk of gedeelte van een boek alvast kunt uitproberen.

Die voorproefjes komen vervolgens in je boekenkast te staan, waarna het natuurlijk een kleine stap is om de volledige versie van het verhaal aan te schaffen. De update zou de covers in die boekenkast ook aanzienlijk sneller laten laden dan voorheen.

Kindle-app voor iPhone laat je eigen woordenboeken gebruiken

Een andere update van de Kindle-app voor iPhone is dat je nu je eigen woordenboeken(-apps) tijdens het lezen kunt integreren, zodat je altijd bepaalde ingewikkelde termen bij de hand hebt als dat nodig is. Hiervoor moet je simpelweg een woord indrukken met je vinger.

De Kindle-app voor iPhone zelf is helemaal gratis, maar voor de boeken moet natuurlijk een prijs worden neergelegd. Dit varieert van een paar euro tot bedragen als 10 euro. Het aanbod is in ieder geval riant.

Kindle

AMZN Mobile LLC

9 (19 reviews)
Gratis via App Store
Kindle
Kindle
Kindle
Kindle
Kindle
Kindle
Kindle
Kindle

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.