Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

Kim Kardashians emoji-billen zijn hit in App Store

22 december 2015, 12:01
2 min leestijd
Kim Kardashians emoji-billen zijn hit in App Store
KIMOJI

KIMOJI

€ 3,49

Reviewscore

6

Kim Kardashian heeft een nieuwe app voor iOS. Het is niet meer dan een collectie emoji die haar en haar leven moeten voorstellen, maar de app staat momenteel op nummer 1 in de lijst betaalde apps.

Lees verder na de advertentie.

Kimoji

Dat Kim Kardashian wel weet hoe ze zichzelf moet verkopen, moge duidelijk zijn. Haar iOS-game Kim Kardashian: Hollywood was een megasucces; ze haalde ruim 200 miljoen dollar binnen dankzij in-app aankopen. In die game konden spelers zich als nieuw model in de wereld van Kim opwerken om een beroemdheid te worden.

Haar nieuwe app is heel anders. Die app is niet gratis te downloaden, hij kost 1,99 euro. Voor dat bedrag krijg je ruim 250 stickers die je in chatberichten kunt gebruiken. De app draagt de toepasselijke naam Kimoji en is in wezen een toetsenbord voor iOS. Hou er rekening mee dat de ’emoji’ niet echt emoji zijn zoals je ze kent. Ze worden dus niet aan de andere emoji toegevoegd. Ze lijken meer op stickers en je verstuurt ze in chat-apps door ze te kopiëren en in het chatvenster te plakken. Dat is precies de reden dat veel mensen klagen op de werking van de app, dus wees gewaarschuwd, Kardashian-fans.

Veel vraag

In de app vind je onder meer haar gezicht, maar zijn er ook minder herkenbare plaatjes, zoals het lakken van nagels, een donut of aardbeien gedipt in chocoladesaus. Verder staan er plaatjes van een cartoony lichaam in badpak en vind je er een emoji van Kims billen. Toen Kimoji de App Store in kwam, bleek de vraag naar de app zo groot, dat iTunes er problemen mee had. Op Twitter melden fans dat ze de App Store niet eens konden laden, terwijl anderen de app in het begin niet konden downloaden. Kim Kardashian heeft haar excuses aangeboden voor het ‘stukmaken van de App Store’. Inmiddels is de storm iets gaan liggen, al handhaaft de app de nummer 1 positie van betaalde apps.

KIMOJI

Whalerock Digital Media, LLC

€ 3,49 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu