Kijk op je iPhone waar je kunt schaatsen met Unox Schaatsapp
Redactie

Unox heeft een nieuwe versie van de Schaatsapp voor de iPhone gelanceerd. Je kunt de app gebruiken om te zien waar je kunt schaatsen met een interactieve kaart. Ook is de Schaatsapp ideaal om je prestaties bij te houden.

Schaatstocht maken

schaatsapp-unoxEen van de mogelijkheden die de Schaatsapp biedt, is de optie om zelf een schaatstocht te maken en deze vervolgens via Facebook te delen. Je kunt de tocht een naam geven en onderweg foto’s maken. Voor iedere schaatstocht wordt er een nieuwe stempelkaart gegeven en onderweg ontvang je daarop meerdere stempels. Heb je een tocht helemaal geschaatst, dan wordt dat met een medaille beloond. De afstand van het aantal afgelegde kilometers wordt opgeteld van de verschillende tochten. Als het gaat dooien en er een einde komt aan de mogelijkheid om te schaatsen, kun je zien hoeveel kilometers je in totaal hebt geschaatst in de winter.

KNSB toertochten

Uiteraard houdt de Schaatsapp van Unox je ook op de hoogte van de mogelijkheden om officiële KNSB toertochten te gaan schaatsen. Dat is natuurlijk een perfect uitgangspunt om een officiële tocht over het natuurijs te schaatsen. Overigens kun je ook zien welke tochten je vrienden hebben verreden en kun jij die natuurlijk ook gaan schaatsen.

De Schaatsapp van Unox is gratis voor de iPhone beschikbaar.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.