Kerstinkopen doe je met de Kerstmarkten Duitsland app

Roel van Hout
12 december 2013, 14:03
1 min leestijd
Kerstinkopen doe je met de Kerstmarkten Duitsland app

In Nederland is Kerstmis een veel gevierd feest, maar we kunnen niet in de schaduw staan van onze oosterburen. Met de Kerstmarkten Duitsland app vind je de beste kerstmarkten voor de ultieme voorbereiding op de feestdagen.

Kerstmarkten zijn in Duitsland sowieso veel groter dan in Nederland. In vrijwel elke stad is er in maand december wel een plein of plaats volgebouwd met stalletjes waar alles wat met kerst te maken heeft, wordt verkocht.

De echte kerstliefhebbers bevredigen hun behoefte dan ook het beste in Duitsland, en dankzij de Kerstmarkten Duitsland app vind je de leukste kerstmarkten met het grootste gemak.

kerstmarkten duitsland app

Lees verder na de advertentie.

Kerstmarkten Duitsland app is niet zo mooi, wel informatief

We draaien er niet omheen: de app is niet zo heel erg mooi. Dat het niet aansluit op iOS 7 is nog tot daar aan toe, maar ook in iOS 6 zou de app met zijn kleine tekst en enigszins afgezaagde kerstfoto’s uit de toon vallen.

Gelukkig gaat het bij dit soort apps meer om de inhoud dan de verpakking, en die is meer dan prima. De app bevat informatie over 50 grote en kleinere kerstmarkten, voorzien van kaarten en uiteraard openingstijden.

Dankzij deze gratis app weet je in ieder geval zeker dat je met een goedgevulde achterbak zult thuiskomen. Veel winkelplezier!

Kerstmarkten

MCM Publishers

Gratis via App Store
Categorieën: Nederlands, Reizen
Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's