Kerst: welke shoppinglist is het beste?

Redactie
3 december 2009, 10:19
2 min leestijd
Kerst: welke shoppinglist is het beste?

Wanneer je kerst uitbundig viert en veel cadeaus koopt raak je soms wel het overzicht kwijt…Wie wilt en krijgt wat? En wat heb je al gekocht?

Er zijn verschillende applicaties die je hierbij kunnen helpen, bijvoorbeeld bij een iPhone kopen. In dit bericht lees je een soort vergelijking van een paar “shoppinglists”.

ShopShop Boodschappenlijst

Een simpele applicatie is ShopShop Boodschappenlijst, die gratis te downloaden is. Het is erg eenvoudig en werkt perfect, meer is er eigenlijk niet op aan te merken.
shopshop

ListToBuy

is ook weer een simpele maar doeltreffende shoppinglist applicatie, voor het zelfde geld als ShopShop boodschappenlijst.

Lees verder na de advertentie.

De interface is wat simpeler, er zijn vooral standaard elementen gebruikt uit Interface Builder (programma waarmee je de interface maakt van een app). De applicatie heeft wel een aantal extra functies; je kan de aankopen plannen.

Een datum geef je in en deze aankopen verschijnen mooi onder elkaar, gesorteerd op datum. Een badge (rood rondje met getal) op het icoontje van het springboard met het aantal aankopen die je nog moet doen maakt de app helemaal af!

ListToBuy kan je gratis downloaden.
listtobuy

My Christmas Shopping Gift List

heeft een interface die je helemaal in de kerstsfeer brengt. Alles is heel overzichtelijk en je kan zien en invoeren: voor hoeveel personen je kado’s moet kopen, wat het budget is (per persoon), hoeveel je al hebt uitgegeven, wat je van plan bent te kopen etc…

De interface is bijzonder mooi en de functionaliteit is helemaal geknipt voor iemand die veel kado’s moet kopen!

My Christmas Shopping Gift List kost 0,79 EUR.
mychristmasshoppinggiftlist

Welke app is geschikt voor MIJ?

Om je een handje op weg te helpen hebben we 3 applicaties besproken. Er is natuurlijk een groter aanbod, maar door te veel applicaties kan je de weg ook aardig kwijt raken…

Wij raden je aan om eens te beginnen met “ListToBuy” en als je het overzicht dan erg kwijt raakt “My Christmas Shopping Gift List” in overweging te nemen!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's