[Kerst, review] tijdelijk gratis: Gift list

Redactie
22 december 2009, 13:09
1 min leestijd
[Kerst, review] tijdelijk gratis: Gift list

Heb je nog geen cadeautjes gekocht voor kerst? Foei, want het er resteren nog maar 3 dagen tot eerste kerstdag! Gelukkig heb je dan nog je iPhone, met behulp van enkele applicaties is er geen nood.
Natuurlijk heb je al je geld nodig voor je kado’s, een week lang is Gift list gratis dus dat scheelt al weer!

Clean en handzaam

De applicatie Gift List is erg eenvoudig qua interface, maar de functies zijn wel erg compleet. Het beginscherm is een overzicht van de personen met daarachter de status en onderaan het scherm staat een mooi overzicht van je gespendeerde geld.
De totale interface ziet er goed uit, alleen het scherm waar je een “note” kan toevoegen misstaat.
beginscherm

Budgetbeheer

Bij de applicatie komt er een functie erg sterk naar boven; het budgetbeheer. Je hebt 2 soorten “budgetten”, je totale budget en je budget per persoon. Het totale budget wordt getoond onderaan het beginscherm en het budget per persoon in het beginscherm naast de naam en in het schermpje met de details over de desbetreffende persoon. Dit budget wordt mooi aangegeven met een balkje, zo kan je niet alleen aan de cijfers zien hoeveel geld je nog resteert, maar ook wanneer je even kort kijkt.
In de applicatie “plan” je wat je gaat kopen, deze dingen worden ook verrekend en als ze boven het budget uit komen kleurt je budget ook rood.
budget

Eindoordeel

De applicatie zit mooi in elkaar, op sommige aspecten van de interface na. Zoek je een niet te drukke maar goede applicatie voor je kerstkado’s (met budget)? Dan is Gift List meer dan geschikt!

Lees verder na de advertentie.

Info
iTunes: klik
Prijs: Alleen deze week Gratis
Cijfer: 7,8

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's