Kerst op je iPhone: games, liedjes en veel meer

Redactie
29 november 2009, 18:25
2 min leestijd
Kerst op je iPhone: games, liedjes en veel meer

Het is bijna zover, nog minder dan een maand en dan is het kerst. Sommige mensen gaan naar de kerk, anderen niet en vieren het wel met veel cadeaus onder de kerstboom.
Om in de kerstsfeer te komen doen mensen de gekste dingen: ze versieren het huis, spuiten nepsneeuw op de ramen en doen misschien wel een kerstmuts op!
Jij, een trotse bezitter van een iPhone, kan ook bijdragen aan dit kerstgevoel door je iPhone te vullen met kerst applicaties.
De komende weken komen er op iPhoned verschillende artikels over kerstapplicaties, hier alvast een teaser:

Game jezelf naar kerst met Crazy Pinguin
Een van de zeer populaire games voor de iPhone is Crazy Pinguïn. Deze heeft nu ook een kerst variant! Even weg met de kerststress en speel Crazy Pinguïn voor de open haard met je rode sokken aan.

Maak van je huisgenoten een rendier of een kerstman
Gebruik Christmasfy me om van simpele foto’s een (lachwekkende) kerstman of rendier te maken! Zijn er geen pakjes onder de boom? Geen ramp, want met Christmasfy me zet je ze er zo onder.

Lees a Christmas Carol op je iPhone
Wie kent deze kerstklassieker nou niet? Misschien is deze uitverkocht in de winkel, maar jij kan deze gratis downloaden op je iPhone. (Lees)plezier verzekerd!

Lees verder na de advertentie.

Twitter op z’n kerst
Twitter jij minuut in, minuut uit? Dan is tweeterena christmas edition dé applicatie voor jou om in de kerstsfeer te komen. Twitter geheel in kerststijl over kerst met je vrienden.

Luister kerstliedjes via de radio
Vele radiostations hebben een aparte kerstkanaal. In de app kerst RADIO kan je met internet heel overzichtelijk alle radiostations zien die kerstliedjes draaien én beluisteren.

Adventkalenders op je iPhone
Ja, je leest het goed! Er zijn adventkalenders voor de iPhone, jammer genoeg komen er geen chocolaatjes uit je iPhone… Maar treur niet, er is een groot aanbod in verschillende prijsklassen: van gratis tot 1,59 EUR

de komende weken lees je over de bovenstaande onderwerpen regelmatig een bericht op iPhoned

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's