Kerst: Christmasfy me, transformeer je in een kerstman

Redactie
1 december 2009, 6:12
2 min leestijd
Kerst: Christmasfy me, transformeer je in een kerstman

Nog niet een week is deze applicatie gratis te downloaden in de app store, we hebben het over Christmasfy me.
Met deze “fotobewerking” applicatie kan je helemaal in de kerstsfeer komen door foto’s te versieren met verschillende attributen zoals een baard en een rode rendier neus.

Gebruiksgemak

De applicatie werkt soepel en er is goed over het design na gedacht. Foto’s versieren gaat redelijk eenvoudig. Bij het opstarten kan je ervoor kiezen om een foto te maken of een bestaande foto uit je bibliotheek te gebruiken. Een attribuut toevoegen gaat doormiddel van slepen en het vergroten kan met het gebruiken van twee vingers die van en naar elkaar toe bewegen. Als het desbetreffende gezicht schuin staat is het ook geen probleem, met een vinger te draaien kan het voorwerp gedraaid worden.

Gratis maar…

niet helemaal! Je krijgt drie verschillende attributen gratis: de kerstmuts, de baard en het zinnetje “Merry Christmas”. De andere content staat er ook in, het is aanlokkelijk om deze in de foto te slepen, maar dan komt er een melding dat je deze moet kopen via een “in-app-purchase”. Om tot de rest van alle attributen beschikking te hebben moet je 0,79 EUR betalen, dit gaat via Apple. Je krijgt dan wel veel extra attributen en deze zijn voor fanatieke gebruikers zeker het geld waard.

Vol met betaalde content

Vol met betaalde content

Wel of niet downloaden?

Het is zeker aan te raden om de applicatie eens te downloaden, gewoon om even te kijken of jou een baard staat en je huisgenoot uit te lachten met een kerstmuts.
Misschien vind je het wel heel handig en besluit je toch om de overige objecten vrij te kopen.

Lees verder na de advertentie.

Info
+ gebruiksvriendelijk
+ goede graphics
– niet helemaal gratis
Beoordeling: 4/5
Prijs: Gratis (betaalde content is 0,79 EUR)
Downloadlink: klik

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's