Kentekens fotograferen met Zomoto
Redactie

Er is opnieuw een applicatie in de App Store verschenen waarmee je kentekengegevens kan opvragen. De applicatie ‘Zomoto Kenteken’ werkt echter anders dan de applicaties die we op dit moment kennen. Bij deze applicatie hoef je namelijk het kenteken niet te typen. Je hoeft alleen maar een foto te maken van het kenteken om de gegevens te zien.

Veel informatie

Na het fotograferen van het kenteken krijg je direct informatie over de auto op je scherm. Naast de standaard informatie zoals het merk, type en technische details krijg je ook de nieuwprijs en de huidige waarde van de auto te zien. De applicatie bevat dus net zoveel informatie als de betaalde kenteken-apps in de App Store.

FBTO

De applicatie is gratis te downloaden uit de App Store, maar bevat wel reclame. Het wordt namelijk al snel duidelijk dat FBTO mee heeft betaald aan de ontwikkeling van de app. Bij de kentekengegevens staat elke keer wat een verzekering voor de auto zou kosten bij FBTO. Hierbij kan je gelijk doorklikken voor meer informatie over deze verzekering.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.