Kenteken app voor iPhone biedt informatie over occasions

Redactie
22 juni 2012, 7:31
1 min leestijd
Kenteken app voor iPhone biedt informatie over occasions

De KentekenInfo app voor de iPhone is afkomstig van Autowereld.nl. Je kunt via de app informatie opvragen over een auto op basis van een kenteken. Daarbij krijg je gegevens te zien over onder meer het model, vermogen en verbruik. Interessante optie is, dat je de gemiddelde prijs van het type auto te zien kunt krijgen.

Uitgebreide gegevens occasions via kenteken

Via de KentekenInfo app kun je uitgebreide gegevens inzien en foto’s bekijken van occasions. Daarbij krijg je meteen informatie over RDW data, zoals de kilometerstand van de auto en de datum van APK. Het is handig, dat je bij interesse meteen de aanbieder kunt bellen. Handmatig zoeken is mogelijk op basis van het merk of model. Daarbij kun je gebruikmaken van een filterlijst. Als je wilt, kun je de zoekopdracht bewaren en meteen een melding ontvangen als er een nieuwe occasion wordt aangemeld.

GPS locatie

Als je het liefste in je eigen omgeving naar een occasion zoekt, dan kun je van de GPS locatie gebruikmaken. In dat geval kun je meteen het grootste aanbod van occasions in de buurt vinden. De app is een handig hulpmiddel op je iPhone om in het aanbod van meer dan tweehonderdduizend occasions een geschikte auto te vinden.

Lees verder na de advertentie.

De app KentekenInfo is al enige tijd beschikbaar voor je iPhone in de App Store, maar wordt nu door Autowereld.nl extra onder de aandacht gebracht, omdat er ook een Android versie is gekomen. De app is gratis.

Categorie: Naslagwerken
Spotlight: Kenteken

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's