Keer terug in The House of the Dead in het nieuwe iPhone spel
Redactie

SEGA heeft gisteren de nieuwe game The House of The Dead: Overkill – The Lost Reels gelanceerd. Ga de uitdaging aan en keer met dit iPhone spel terug in het angstaanjagende huis waar elke minuut een strijd om leven en dood is.

The Lost Reels

the-hous-of-the-dead-gameAls je The House of the Dead kent uit eerder spelen, dan is het een grote verrassing dat je nu in het huis vol gevaren kunt terugkeren door het spel The Lost Reels te spelen. Jij kunt weer onderdeel zijn van het spel en constante actie verwachten met karakters als Isaac Washington, Agent G, Candi Stryper en Varla Guns. Schiet zoveel vijanden neer als je kunt om een hoge score te behalen. Je kunt de game spelen in een Survival Mode en in een Story Mode.

Game in drie delen

De game The of the Dead: Overkill – The Lost Reels bestaat uit drie verschillende delen, die elk weer over meerdere levels beschikken en natuurlijk uit een spannend gevecht dat aan het einde van de strijd een echte sensatie wordt. De eerste twee delen kun je meteen spelen, maar als je het derde deel ´Naked Terror´ wilt spelen, dan kun je deze via een in-app aankoop aanschaffen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.