Verwijder oude tweets met deze Tinder-achtige app

Rutger Otto
26 februari 2017, 11:09
2 min leestijd
Verwijder oude tweets met deze Tinder-achtige app
Keep Or Delete Tweets

Keep Or Delete Tweets

€ 1,09

Reviewscore

8

Met Keep or Delete bekijk je jouw tweets op een Tinder-achtige manier. Je veegt om ze te bewaren of om ze weg te gooien.

Lees verder na de advertentie.

Keep or Delete

Als je al jaren doorbrengt op Twitter, dan heb je waarschijnlijk al duizenden tweets geplaatst. Maar wat heb je ooit eigenlijk allemaal online gezet, waar je het nu misschien niet meer zo mee eens bent? Twitter biedt zelf geen gemakkelijke manier om door je oudste tweets te bladeren en weg te gooien. Daarom bouwde de Duitse ontwikkelaar Tobias Block daar zelf een app voor.

Keep or Delete is een app waar je eenmalig 0,99 euro voor betaalt in de App Store. De app toont jouw tweets één voor één als een stapel met kaarten waar je er steeds eentje af pakt. De app laadt een tweet in en jij veegt naar links om hem weg te gooien en naar rechts om te bewaren. Het is een leuke manier om door je oude tweets te bladeren en de boel meteen op te schonen.

Keep Or Delete Tweets
Keep Or Delete Tweets
Keep Or Delete Tweets
Keep Or Delete Tweets

Niet meteen weg

De app heeft een aantal handige functies voor gebruikers ingebouwd. Zo kun je een verwijderingsvertraging inschakelen. Het duurt dan een tijdje voor de door jouw aangegeven tweets écht verwijderd zijn. Krijg je in de tussentijd spijt of swipe je te snel, dan zijn ze nog te redden.

Oude tweets vormen soms obstructie

Mashable weet dat Keep or Delete ontstond toen een vriend van Tobias Block een baan mis liep door een oude gênante tweet. Zulke tweets willen via Google nog wel eens opduiken. Omdat er niet echt een oplossing was, maakte Block hem zelf. Overigens zou zo’n app voor Facebook niet werken. Dat netwerk staat apps van derden namelijk niet toe om berichten, foto’s en video’s te verwijderen. De app Keep or Delete is via de link hieronder te downloaden.

Keep Or Delete Tweets

Tobias Block

€ 1,09 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu