Placeholder

Tunewiki karaoke iPhoneMeezingen met je favoriete muziek was nog nooit zo eenvoudig.

De muziekverzameling op je iPhone of iPod Touch wordt met de TuneWiki applicatie automatisch gekoppeld aan een karaoke-database met songteksten.

Vanaf vandaag verbaas jij iedereen met je zangtalent!

installer.appTuneWiki is eenvoudig via Installer.app te installeren. Installer.app is een programma voor de iPhone waarme applicaties van ‘derden’ op het toestel kunnen worden ingelezen, deze installer.app is op nagenoeg alle iPhones die gejailbraked zijn geïnstalleerd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nadat je TuneWiki geïnstalleerd hebt scroll je eenvoudig via de bekende ‘iPod’ interface door je muziekcollectie heen. Een doorklik op een muzieknummer brengt je in de TuneWiki interface waarin de songteksten van het desbetreffende nummer in je beeld verschijnen. Dit werkt erg goed moet ik zeggen.

De database met songteksten van TuneWiki blijkt aardig groot te zijn, ik heb een groot aantal nummers van (internationale) artiesten geprobeerd, nagenoeg overal verschenen de songteksten in beeld. Een leuke applicatie dus, een absolute aanrader!

Bekijk hieronder een korte instructie van TuneWiki op de iPhone:

http://www.youtube.com/watch?v=_Mi0c0SaZSQ

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.