KanonDrum, meedrummen met liedjes

Redactie
17 maart 2009, 16:31
1 min leestijd
KanonDrum, meedrummen met liedjes

Ik heb al aardig wat drum-applicaties op deze site besproken, maar vandaag ben ik weer een speciale applicatie tegengekomen. KanonDrum is de naam van deze applicatie, en wat deze applicatie zo speciaal maakt is de optie om mee te drummen met zeer bekende liedjes.

Bij het opstarten van de applicatie zie je een drumstel. Boven het drumstel zie je twee pijltjes staan. Door op één van de twee pijltjes te tikken, hoor je een bekend liedje waarop je kan mee drummen. Onder deze nummer bevinden zich onder andere ‘smells like teen spirit’ en ‘praise you’. 

Lees verder na de advertentie.

De nummers die in de applicatie zijn verwerkt zijn echt van die nummers die iedereen altijd zit mee te tikken op tafel als ze het horen. De nummers zijn dus allemaal goed gekozen.

KanonDrums in gebruik

Het valt me tegen hoe het drumstel werkt. Het voelt niet als echt drummen, omdat je maar één onderdeel tegelijk kan aantikken. Raak je er toch meer dan één tegelijk aan, dan slaat de applicatie door, en hoor je allerlei geluiden door elkaar. Ik vind het wel heel origineel dat de ontwikkelaars liedjes in de applicatie hebben verwerkt, maar ze moeten dus nog wat sleutelen aan het drumstel.

KanonDrum is gratis te downloaden in de App Store.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu