Kom tot rust met gratis puzzelgame KAMI 2
Erwin Vogelaar
KAMI 2

KAMI 2

Gratis

Onze score

8

Puzzelgame KAMI is terug met een tweede deel. KAMI 2 is nu helemaal gratis te downloaden in de App Store, zodat je kunt puzzelen met kleur en papier.

KAMI 2

In KAMI 2 is het je doel om de pagina’s in beeld één kleur te geven, en dit moet je binnen een beperkt aantal zetten voor elkaar krijgen. Je kiest een kleur en plaatst vervolgens je vinger op het veld. Hierdoor ontvouwt papier vanuit je vinger naar de omgeving. Dit lijkt makkelijk, maar de levels worden steeds complexer waardoor je goed moet kijken en nadenken. De video hieronder laat zien hoe het werkt.

De uitdaging zit in het beperkt aantal zetten dat je hebt om elk verkeerd gekleurd vakje los in te kleuren. Daarom moet je ervoor kiezen om sommige vlakken eerst de verkeerde kleur te geven, zodat je daarna een groter vlak in één keer de juiste kleur geeft.

KAMI 2 is op drie manieren te spelen. Je kunt een reis starten, waarin je steeds moeilijkere puzzels oplost. Je kunt ook dagelijkse puzzels doen met speciale uitdagingen. Daarnaast kun je vrij verkennen en je eigen puzzels maken. De game is zo rustgevend, omdat je alle tijd kunt nemen om goede keuzes te maken. De eerste KAMI hoef je niet te spelen om van KAMI 2 te genieten. De basis wordt goed uitgelegd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De puzzelgame is gemaakt door de mensen achter Lumino City en INKS, dus dan weet je dat je iets creatiefs en moois te pakken hebt. Ook die spellen kunnen we overigens nog steeds aanraden, mocht je daar nog niet aan toegekomen zijn.

KAMI 2 downloaden

KAMI 2 is gratis te downloaden in de App Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je 135MB vrije ruimte nodig. Je kunt de game zelfs spelen op toestellen die draaien op het vijf jaar oude iOS 6.0. De game ondersteunt Nederlands als speeltaal.

KAMI 2

State of Play Games

9,4 (289 reviews)
Gratis via App Store

KAMI 2
KAMI 2
KAMI 2
KAMI 2
KAMI 2
KAMI 2
KAMI 2
KAMI 2
KAMI 2
KAMI 2

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.