Kamernet app: vind een kamer via je iPhone
Roel van Hout

Gefeliciteerd, afgestudeerden! Jullie staan aan het begin van de mooiste periode uit je leven: je studententijd. De volgende stap: een kamer vinden. Dat kan met de Kamernet app.

Het is de moeite waard om je bij de studentenhuisvesting in de stad waar je gaat studeren in te schrijven, maar dit is – ik spreek uit ervaring – meestal niet de snelste manier om aan een kamer te komen. Het is veel sneller om je in te schrijven bij Kamernet, een site waarop particulieren én studentenhuisvesters nieuwe kamers aanbieden.

kamernet app

Je kunt die site vanaf nu ook doorzoeken met de nieuwe Kamernet app. Maak een account aan, vull de gewenste grootte van je kamer in (tip: zet niet te hoog in!) en hoeveel je daarvoor wil betalen (tip: zet niet te laag in!).

Kamernet app is gratis, maar…

Tot zover een prima manier om een kamer op het spoor te komen, ware het niet dat je, om op kamers te kunnen reageren, gelijk 19,99 euro lichter bent. Dat is een flink bedrag, zeker aangezien je op die manier niet een kamer kunt reserveren, enkel de verhuurder op de hoogte stellen van je interesse.

Wees gerust: ook via de website kost reageren geld, je wordt als iPhone-gebruiker niet afgezet. De app is dan ook vooral een handreiking van Kamernet, zodat je onderweg gemakkelijk in de gaten kunt houden of en wanneer er kamers vrij komen. Door de in app-aankoop van 19,99 aan te schaffen kun je namelijk push-notificaties instellen voor kamers die voldoen aan jouw eisen.

De Kamernet app is gratis te downloaden in de App Store. We wensen je veel succes tijdens je zoektocht!

[app 599961546]
Kamernet
Kamernet
Kamernet
Kamernet
Kamernet

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.