Kakhiel-app laat je nu zelf foto’s plaatsen
Wouter Nijsen

De Kakhiel-app voor je iPhone heeft een update gekregen. De vernieuwde app introduceert onder andere de mogelijkheid om zelf plaatjes te uploaden en daar een tekstje bij te plaatsen.

Je mag alleen niet zelf de content van die tekstballonnetjes invullen, wat de functie eigenlijk vrij beperkt en snel saai maakt. Een korte rondgang door de tot nu toe geplaatste foto’s komt bijvoorbeeld als snel op plaatjes die neerkomen op ‘noem je dit pijpen’ en ‘nee maar ik moet wel echt schijten’, of mensen die het leuk vinden om zichzelf te uploaden met een tekstballon. Kakhiel kondigde de updates van zijn apps aan op Twitter.

Alle leuke Kakhiels op een rij

Verder biedt de Kakhiel-app een leuk overzicht van een flink aantal Kakhiel-plaatjes, waar je nu gemakkelijk doorheen kunt navigeren met een vanuit links uitklapbaar menu. Je kunt bij dat navigeren kiezen voor een chronologische volgorde of de gok nemen met de dobbelsteen-knop.

De Kakhiel-app biedt nu ook een video-archief en zogeheten mega-archief, maar hier moet je helaas voor betalen. Voor een in-app-aankoop van 0,89 eurocent kun je pas bij deze gedeelten. Bij die in-app-aankoop staat verwarrend genoeg wel ‘doe-het-zelf’-functie van de app, die je al in de gratis versie kan gebruiken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.