Just 6 Weeks: (tijdelijk) gratis fit in anderhalve maand
Gijs Ettes
Just 6 Weeks PRO

Just 6 Weeks PRO

€ 2,29

Onze score

8

Weinig tijd om urenlang in de sportschool te staan, maar wil je wel in korte tijd fit worden (wie wil dat nou niet?), dan is de app Just 6 Weeks het proberen waard. Het enige dat je nodig hebt is een paar minuten per week, je iPhone en een comfortabele plek.

Just 6 Weeks als personal coach

just 6 weeksJust 6 Weeks heeft een trainingsprogramma dat bestaat uit push-ups, sit-ups, pull-ups, squats en dips. Je kunt deze programma’s naar wens combineren om te komen tot de workout die het best bij jou past. Op basis van de fitnesstest wordt je niveau bepaald, zodat de app je op de juiste manier kan motiveren. Na zes weken moet dat ertoe leiden dat je je hand niet meer omdraait voor 100 push-ups of 200 squats.

Handig is dat Just 6 Weeks een automatische timer bevat die aangeeft wanneer je rust moet nemen. Daarnaast is er een trainingsschema met reminders die je helpen om ook daadwerkelijk aan sporten toe te komen. Gaandeweg zal de app de intensiteit van de workout aanpassen, net als een echte personal coach.

De interface is eenvoudig, maar doeltreffend, en dankzij de statistieken kun je gemakkelijk je progressie volgen. De laatste versie (beschikbaar sinds juli) bevat tevens ondersteuning voor de Apple Watch.

Maar het beste nieuws: Just 6 Weeks is vandaag helemaal gratis te downloaden (normaal: 2,99 euro). De app vereist 11,4MB aan vrije opslagruimte en minimaal iOS 7.0.

Just 6 Weeks PRO

Alexander Lomakin

9 (5 reviews)
€ 2,29 via App Store

Just 6 Weeks PRO
Just 6 Weeks PRO
Just 6 Weeks PRO
Just 6 Weeks PRO
Just 6 Weeks PRO

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.