Jumpy Wall: toffe endless runner van Nederlandse bodem
Gijs Ettes
Jumpy Wall - Endless Wall Jumper

Jumpy Wall - Endless Wall Jumper

Gratis

Onze score

8

Jumpy Wall is de zoveelste endless runner die je met één vinger bestuurt, maar dankzij de uitdaging en de interessante presentatie is deze game van Nederlandse bodem niettemin een smakelijk tussendoortje.

Constant veranderende kleuren

Jumpy Wall start met een waarschuwing voor mensen die last hebben van epilepsie. Standaard knippert het scherm tijdens het spelen namelijk behoorlijk, wat kan leiden tot epileptische aanvallen bij mensen die hiervoor gevoelig zijn. Gelukkig is de game ook speelbaar zonder flikkerende kleuren. Heb je gekozen hoe je wilt spelen, dan start de actie direct.

In Jumpy Wall bestuur je een klein blokje met een oog, dat je zover mogelijk omhoog moet zien te sturen. Dit doe je door goed getimed op het scherm te tikken, waarna het blokje van links naar rechts springt om de eindeloze tunnel te beklimmen. Gemakkelijk is dat echter niet, want moet je zowel edelstenen verzamelen als dodelijke obstakels ontwijken. Dat betekent dat je soms heel snel op het scherm moet tikken, maar vaak juist even moet wachten en het scherm ingedrukt moet houden om op de juiste hoogte de muur te raken.

Jumpy Wall downloaden

Bij elke sprong die je maakt, verandert de kleur van het scherm. Dat is in het begin wennen, want de game vuurt wel erg veel kleuren op je af. De melding voordat je gaat spelen, is wat ons betreft dan ook geen overbodige luxe. Tof is dat Jumpy Wall helemaal gratis is en vrij van advertenties en in-app aankopen. De game vereist iOS 7.1+ en weegt een kleine 40MB.

Jumpy Wall - Endless Wall Jumper

pixelrock

10 (1 reviews)
Gratis via App Store

Jumpy Wall - Endless Wall Jumper
Jumpy Wall - Endless Wall Jumper
Jumpy Wall - Endless Wall Jumper

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.