Juice Cubes: fruitige puzzelaar voor je iPhone
Roel van Hout

De Finse ontwikkelaar Rovio brengt van tijd tot tijd veelbelovende apps van anderen uit onder het label Rovio Stars. De nieuwste in dat rijtje: Juice Cubes.

Candy Crush is zo’n app waarvan je je soms afvraagt waarom zoveel mensen het spelen. Het ziet er – eerlijk is eerlijk – niet meer uit; het moet dus haast wel het verslavende spelmechanisme zijn dat nog steeds zoveel spelers bindt.

Rovio Stars probeert een graantje van deze hype mee te pikken met Juice Cubes. Een spel dat precies hetzelfde speelt als Candy Crush, maar dit combineert met wat leukere graphics. Wederom ga je dus aan de slag op een speelveld met hokjes, waar je drie dezelfde kleuren op een rij moet krijgen om ze weg te spelen en punten te verzamelen.

Juice Cubes geeft zomers gevoel

Juice Cube is ontwikkeld in Thailand, en op een of andere manier merk je dat er aan af. De vrolijke kleuren, de aanstekelijke muziek: het is net alsof je weer op vakantie bent!

Het klinkt als een makkelijke zet van Rovio Stars – een spel letterlijk kopiëren en voorzien van een ander jasje – maar je hoeft je in dit geval geen zorgen te maken over de kwaliteit ervan: de vorige spellen van Rovio Stars, Tiny Thief en Icebreaker, waren allebei pareltjes.

Tel daar bij op dat Juice Cubes ook nog eens gratis is (en 165 levels bevat!), en je zult weer heel wat uren kunnen gaan doorbrengen met deze fruitige puzzelaar!

Juice Cubes

Pocket PlayLab Limited

0,0 (0 reviews)
Gratis via App Store
Juice Cubes
Juice Cubes
Juice Cubes
Juice Cubes

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.