Joypas app voor de iPhone met de leukste aanbiedingen
Redactie

Emesa heeft de coupon Joypas app voor de iPhone gelanceerd en iedereen kan daarvan profiteren. De leukste aanbiedingen en kortingsacties op het gebied van reizen en vrije tijd vind je namelijk in deze coupon app.

Joypas

Als je de Joypas app op je iPhone installeert, dan word je mobiel op de hoogte gehouden van de beste en leukste aanbiedingen. Het aanbod van acties varieert van een luxe overnachtigsmogelijkheid tot een beautyproduct dat met een hoge korting wordt aangeboden. Er zijn zowel promoties te vinden die meteen op een locatie kunnen worden verzilverd als meer algemene acties. Ook biedt Joypas de mogelijkheid om je een gepersonaliseerde aanbieding te sturen. Joypas kan het beste omschreven worden als een coupon app, waarbij je echt van aantrekkelijke acties en kortingen kunt profiteren.

Testfase

De Joypas app is vanaf 10 december al te installeren op de iPhone, maar bevindt zich nog wel in een testfase. De periode van de testfase zal nog tot en met 10 maart 2013 duren. Overigens is de uitgever Emesa van de Joypas app ook bekend van de app Vakantieveilingen.nl en de app Vanavonduit. Emesa wil met de app Joypas zien of een op maat gemaakte coupon app een echte aanvulling is.

De app Joyfase kun je gratis installeren op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.