Journey to Hell nieuwe game voor de iPhone
Redactie

Maak kennis met de hel op de aarde in de nieuwe game Journey to Hell die voor de iPhone is uitgebracht. De instortende wereld vormt het decor van demonen die overal ronddolen en op jacht zijn naar het mensenvlees.

Waak over de mensheid

game-journey-of-hellJij bent als speler in Journey to Hell een demonenjager en maakt deel uit van de geheime organisatie Holy Shield. Deze organisatie bewaakt de mensheid op alle mogelijke manieren en voert al eeuwen strijd tegen de demonen. De grootste bedreiging ooit is echter op komst en het is jouw taak om de bron van het kwaad op te sporen. De bron van het kwaad moet uitgeschakeld worden, maar het kwaad kent handlangers en de bloedige strijd zal veel van je krachten eisen.

Zeven decors

De game Journey to Hell beschikt over zeven verschillende decors en jij gaat samen de strijd aan met Rachel en Gabriel die lid zijn van de Holy Shield. De begeleidende muziek versterkt de spelbeleving en past zich aan het ritme van de scenes aan. Maak een keuze uit een van de dertig wapens en bestrijd de vijanden en eenheden met alle kracht die je in je hebt.

Toe aan een spannende en bloeddorstige game? Download dan nu het spel Journey to Hell op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.