John Heitinga brengt iPhone app uit voor EK 2012
Redactie

John Heitinga brengt als eerste speler van het Nederlands elftal een eigen iPhone applicatie uit voor het EK 2012. Daarmee wil Heitinga de supporters van Oranje op maat bedienen. Met de EURO2012 app by Heitinga heb je als fan alle informatie bij de hand.

Alle informatie bij de hand

Met de app op je iPhone heb je alle belangrijke informatie over het kampioenschap bij de hand. Zo kun je profielen van teams en afzonderlijke spelers bekijken, maar blijf je ook op de hoogte van de stand en statistieken. Er wordt live wedstrijdinformatie verstrekt en je ontvangt natuurlijk op je iPhone de laatste nieuwtjes over het Nederlands elftal. Heitinga wil geen drempels opwerpen en de EURO2012 app is dan ook gratis te downloaden op je iPhone in de App Store.

EK quiz

Naast alle informatie kun je zelf je kennis over voetbal testen. De EK quiz beschikt over maar liefst vijfhonderd vragen. Het leuke daarvan is, dat je door mee te doen ook nog mooie prijzen kunt winnen. Heitinga is in elk geval trots op de applicatie en is zich ervan bewust, dat de applicatie nog meer tot leven zal komen als Oranje goede prestaties neerzet in Oekraïne en Polen.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.