Stunt, race en ontwerp je eigen tracks in Jet Car Stunts 2
Gijs Ettes

De populaire race- en stuntgame Jet Car Stunts heeft een opvolger gekregen, die vanaf vandaag beschikbaar is als gratis download in de App Store.

Net als in het eerste deel is het in Jet Car Stunts 2 de bedoeling om je bolide, die is uitgerust met een straalmotor, zo snel mogelijk van punt A naar punt B te brengen. De uitdaging in de game is te danken aan de bochtige parkoersen die zijn voorzien van grote schansen, obstakels en diepe dalen. De besturing verloopt door je iPhone te kantelen en de accelereren met de virtuele knop aan de rechterkant van het scherm.

Daarnaast is er een afterburner-knop aan de linkerkant waarmee je de straalmotor van je bolide activeert. Eenmaal in de lucht moet je goed sturen om te voorkomen dat je alsnog te pletter valt. Naarmate je vordert in de game worden de parkoersen pittiger en is precisiewerk vereist. Op visueel gebied heeft Jet Car Stunts veel weg van de populaire racegame TrackMania, met een strakke, maar vrij egale presentatie.

Jet Car Stunts 2 downloaden

Hoewel Jet Car Stunts 2 gratis te downloaden is voor je iPhone en iPad, werkt het spel volgens het freemium-model. De eerste 10 levels zijn gratis, maar daarna moet je uitbreidingen aanschaffen in de App Store. Voor alle 120 levels plus de editor om je eigen banen te ontwerpen, betaal je 4,49 euro.

Jet Car Stunts 2

True Axis

8,0 (8 reviews)
Gratis via App Store

Jet Car Stunts 2
Jet Car Stunts 2
Jet Car Stunts 2
Jet Car Stunts 2
Jet Car Stunts 2

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.