Je stemming en gezondheid bijhouden op je iPhone
Redactie

De Sliders app stelt je in de gelegenheid om je stemming, gezondheid en nog meer belangrijke aspecten van je leven bij te houden op je iPhone.  De applicatie is tijdelijk gratis te verkrijgen in verband met de lancering.

Levensdagboek

sliders-appEr zijn mensen die nog altijd dagelijks bladzijde in hun dagboek schrijven, maar niet iedereen heeft daar natuurlijk zin in. Wil je wel weten hoe je leven verloopt en wanneer je blij bent met bijvoorbeeld je dieetprestaties, dan biedt de Sliders app uitkomst. De app geeft inzicht in hoe jij je voelt over verschillende zaken, zoals je training, je hoofdpijn, je stemming, je week of andere levensaspecten. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van objectieve maatstaven en kun je zelf binnen de marges je gevoel aangeven. Je kunt zelf vragen selecteren, zoals ‘Hoe hard heb ik vandaag getraind?’ of ‘Hoe gezond is deze maaltijd?’Daarna kun je een punt selecteren tussen de marges dat als antwoord dient.

Grafiek

Al je gevoelens over de gestelde vragen worden bijgehouden en de gegevens worden vervolgens in een grafiek gezet. Je kunt dan later zien hoe bijvoorbeeld je week op verschillende vlakken is verlopen. Overigens kun je ook zelf vragen bedenken. De Sliders app is vooral bedoeld om je inzicht te geven, maar je kunt de gegevens ook gebruiken om je leven te analyseren en daarin gewenste veranderingen aan te brengen.

De Sliders app wordt tijdelijk gratis aangeboden zonder duidelijke einddatum.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.