Activiteitentracker Jawbone Up24 nu ook in Nederland te koop
Wouter Nijsen

Sporters opgelet! De Jawbone Up24, een tracker waarmee je je (sport)activiteiten nauwlettend in de gaten kunt houden en kunt opslaan, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Het draagbare accessoire, dat draadloos verbinding maakt met je iPhone, dook onlangs op in de App Store voor honderdvijftig euro.
jawbone up24De Jawbone Up24 is de gerenommeerde opvolger op de Up, die al een lange tijd in Nederland en België beschikbaar is. De opvolger maakt draadloze verbinding met de iPhone mogelijk. Voorheen was je gebonden aan een kabeltje.

Met deze slimme armband kun je via bluetooth contact leggen met je iPhone. Via de bijbehorende applicatie kun je je dagelijkse bezigheden tracken, waardoor je bepaalde dingen beter kunt bijhouden en je zaken sneller op orde krijgt.

De armband is klein en comfortabel genoeg om dag en nacht te dragen. Hij houdt de uren bij die je hebt geslapen, hoe lang het duurde voordat je in slaap viel en hoe vaak je wakker bent geworden.

Jawbone Up24 kopen

De Up24 is sinds november vorig jaar beschikbaar in de Verenigde Staten, maar heeft nu ook zijn weg naar Europa gevonden. De Jawbone Up24 is beschikbaar in drie verschillende maten: klein, normaal en groot.

De makers van de armband hebben rekening gehouden met de omtrek van je pols. Deze kunnen per persoon namelijk verschillen. Welke fysieke winkels de armband gaan aanbieden, is nog niet te zeggen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.