Jamn laat je simpel muziek leren als gratis App van de Week

Deze week is de muzikale applicatie Jamn uitgeroepen tot gratis App van de Week, zodat je deze gratis op je iPhone kunt downloaden in de App Store. Via de app leer je op een simpele manier muziek maken.

Je favoriete instrument leren bespelen

app-jamnDe app Jamn beschikt over een handige draaischijf, waarop je kunt aangeven welke noot je wilt aanslaan. In plaats van de draaischijf heb je ook de mogelijkheid om een lijst met akkoorden te gebruiken. Muziek leren is simpel doordat alles visueel te volgen is. Zo zie je op een deel van een keyboard stippen, waardoor je weet waar je vingers geplaatst moeten worden. Bij een korte melodie worden er naast de stippen cijfers vermeld, zodat je ook ziet welke volgorde je moet aanhouden.

Gratis installeren

Je hebt de hele week tot donderdag de mogelijkheid om de app Jamn gratis op je iPhone te installeren. De applicatie biedt overigens mogelijkheden om in-app aankopen te doen, waarvan volgens de gegevens in de App Store de Pro-Scales Starters het meest populair is, gevolgd door eHands Plus.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Jamn Multi-tool:

MiQ Limited

8 (1 reviews)
€ 3,49 via App Store
Jamn Multi-tool:
Jamn Multi-tool:
Jamn Multi-tool:
Jamn Multi-tool:
Jamn Multi-tool:
Jamn Multi-tool:
Jamn Multi-tool:
Jamn Multi-tool:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.