Jailbreaken van 2.2.1: De mogelijkheden

Redactie
31 januari 2009, 13:51
1 min leestijd
Jailbreaken van 2.2.1: De mogelijkheden

Het is enkele dagen na de lancering van firmware 2.2.1 alweer mogelijk om deze te jailbreaken. Hiervoor zijn verschillende manieren; wij zetten de mogelijkhedenvan ‘QuickPwn’, ‘Pwnage Tool’ en ‘Redsnow’ op een rij zodat jij zelf kan bepalen welke voor jou de beste is.

QuickPwn: ‘Simpel en snel’

De makkelijkste en snelste manier om je iPhone te jailbreaken, is door gebruik te maken van QuickPwn. QuickPwn is een programma waarbij je ‘zonder’ verstand van jailbreaken je iPhone toch simpel kunt jailbreaken.

Voordelen van QuickPwn zijn dat je geen restore hoeft uit te voeren als je je iPhone wilt jailbreaken, en dat QuickPwn geschikt is voor Mac en Windows

Lees verder na de advertentie.

Download QuickPwn (Windows) [torrent]

Download QuickPwn (Mac) [torrent]

Pwnage Tool: ‘Voor de mensen die meer willen’

Voor de mensen die al iets meer verstand van het jailbreaken hebben is er natuurlijk ook de Pwnage Tool. Deze tool is een stuk uitgebreider, en je hebt meer mogelijkheden. Maar deze mogelijkheden geven dan toch weer een nadeel; Met de Pwnage Tool maak je een zogenaamde custom firmware die je dan op de iPhone moet installeren, dit betekent dat je je iPhone dus moet herstellen (restore uit moet voeren).

Download Pwnage Tool (Mac) [torrent]

Er is geen Pwnage Tool voor windows beschikbaar

Resnow: ‘Nog even wachten op de Touch 2G’

Redsn0w, het jailbreak programma voor de iPod Touch 2G is nog niet vrijgegeven door het iPhone dev-team. Dit komt opdat de jailbreak nog tethered is. Dit betekent dat elke keer dat je je Touch opstart, je deze aan de computer moet aansluiten om een code te injecteren in de Touch

Wanneer Redsn0w wel beschikbaar komt is nog niet bekend.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's