iWijnhuiszZ: Wijn bekijken, bestellen én betalen

Redactie
18 augustus 2010, 18:39
1 min leestijd
iWijnhuiszZ: Wijn bekijken, bestellen én betalen

Sinds deze week staat de applicatie iWijnhuizZ in de App Store. Met deze Nederlandse applicatie kan je wijnen bekijken, bestellen én betalen. Het betalen geschiedt via PayPal. Dit is één van de eerste applicaties die hier gebruik van maakt, want de mobiele dienst van Paypal is redelijk nieuw. In de toekomst zullen waarschijnlijk meer applicaties hiervan gebruik gaan maken.

Lees verder na de advertentie.

iWijnhuizZ

WijnhuizZ is een nieuwe webwinkel waar je wijn kan kopen. De winkel is geopend omdat men de huidige wijnwinkels vaak te stoffig vindt, en omdat supermarken vaak maar een beperkt aanbod hebben. In de applicatie iWijnhuizZ kan je afreken met Paypal, maar je kan ook kiezen voor een verzending onder rembours. Deze optie kost wel tien euro extra.

Voordelen van Paypal

Apple biedt ontwikkelaars sinds iOS 3 ‘in-app purchases’ aan. Hiermee kan een ontwikkelaar iets te koop aanbieden via zijn applicatie. Apple vangt 30% van het aankoopbedrag, en dus is dit niet geschikt voor het verkopen van echte spullen. Paypal is een goed alternatief hiervoor, want dit kost de ontwikkelaar slechts transactiekosten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu