iWijnhuiszZ: Wijn bekijken, bestellen én betalen

Sinds deze week staat de applicatie iWijnhuizZ in de App Store. Met deze Nederlandse applicatie kan je wijnen bekijken, bestellen én betalen. Het betalen geschiedt via PayPal. Dit is één van de eerste applicaties die hier gebruik van maakt, want de mobiele dienst van Paypal is redelijk nieuw. In de toekomst zullen waarschijnlijk meer applicaties hiervan gebruik gaan maken.

iWijnhuizZ

WijnhuizZ is een nieuwe webwinkel waar je wijn kan kopen. De winkel is geopend omdat men de huidige wijnwinkels vaak te stoffig vindt, en omdat supermarken vaak maar een beperkt aanbod hebben. In de applicatie iWijnhuizZ kan je afreken met Paypal, maar je kan ook kiezen voor een verzending onder rembours. Deze optie kost wel tien euro extra.

Voordelen van Paypal

Apple biedt ontwikkelaars sinds iOS 3 ‘in-app purchases’ aan. Hiermee kan een ontwikkelaar iets te koop aanbieden via zijn applicatie. Apple vangt 30% van het aankoopbedrag, en dus is dit niet geschikt voor het verkopen van echte spullen. Paypal is een goed alternatief hiervoor, want dit kost de ontwikkelaar slechts transactiekosten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.