Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

iTunes Festival 2014 begint vanavond: 30 dagen gratis live-optredens

Rutger Otto
1 september 2014, 11:51
2 min leestijd
iTunes Festival 2014 begint vanavond: 30 dagen gratis live-optredens

Op het programma staan verschillende artiesten, zoals Pharrell Williams, Kasabian, Paolo Nutini en SBTRKT. iTunes-gebruikers kunnen live meekijken met het iTunes Festival 2014.

Lees verder na de advertentie.

Vanavond begint het iTunes Festival aan zijn achtste editie. Het festival vindt weer plaats in het Roadhouse te Londen. Deze maand kun je elke avond een live-optreden verwachten. Vanavond wordt het festival afgetrapt door deadmau5, later deze week treden onder meer Beck en David Guetta nog op. Daarnaast kun je in september genieten van artiesten als Lenny Kravitz, Placebo en Blondie. Het complete programma vind je op de website van het iTunes Festival.

Online kijken

itunes festival 2014

In het Roadhouse zijn enkele duizenden fans aanwezig, die kaarten hebben gewonnen. Voor de optredens zijn namelijk geen tickets te koop. Thuisblijvers hoeven echter niets te missen. Via Apple TV of iTunes kun je alles live meekijken. In de App Store staat een gratis app, waar je onder meer het schema van optredens vindt. Vanuit de app kun je eveneens gratis meekijken naar de livestream van de concerten. Ook blijven de optredens nog een tijdje online staan, zodat je niets hoeft te missen.

Vanavond hebben muziekliefhebbers een lange avond tegoed. Deadmau5 begint om 22.30 uur, maar het eerste voorprogramma vangt al om 20.45 uur aan. Meestal begint het hoofdprogramma om 22.00 uur.

iTunes Festival sinds 2007

Sinds 2007 is het iTunes Festival enorm populair. In het begin werd het festival nog gehouden op Londen’s Institute for Contemporary Arts. Sindsdien hebben meer dan 430 duizend fans en miljoenen mensen online en on demand het festival bijgewoond. In het verleden traden grote artiesten en bands als Adele, Coldplay, Foo Fighters, Justin Timberlake, Elton John, Lady Gaga, Kings of Leon, Muse, Katy Perry en Paul McCartney op.

De app is gratis te downloaden voor iOS 7 of nieuwer. Er is 1,6MB aan vrije opslagruimte benodigd voor de installatie.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu