iTunes 12 dagen cadeaus: Dag 8 – Broken Sword

Vandaag is de achtste dag aangebroken van de actie ’12 dagen cadeaus’. Je kan vandaag gratis de game ‘Broken Sword: Shadow of the Templars’ downloaden uit de App Store. Deze applicatie is gratis te downloaden voor de iPhone én de iPad. Ook bij dit spel moet je weer puzzelen om een raadsel op te lossen.

Stripboek

De gratis applicatie van vandaag lijkt erg op een stripboek. Door het touchscreen van de iPhone en iPad kan je puzzels in het boek oplossen, en beslissingen nemen voor de personen op het scherm. De originele stijl van het spel wordt goed gewaardeerd door de gebruikers, want de game krijgt lovende recensies in de App Store.

Nog één applicatie tijdens deze actie

Apple zal nog vier cadeaus weggeven tijdens deze actie. Hiervan is slechts één cadeau een applicatie. Deze game is echter niet de minste, want EA Games heeft deze applicatie ontwikkeld. Bekijk ons bericht over het gelekte lijstje cadeaus om de naam van het spel te zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Broken Sword 1: Director's Cut

Revolution

9,4 (43 reviews)
€ 5,49 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.