iTunes 12 dagen cadeaus: Dag 2 – The Mystery of the Crystal Portal

Redactie
27 december 2010, 19:49
1 min leestijd
iTunes 12 dagen cadeaus: Dag 2 – The Mystery of the Crystal Portal

Gisteren is de actie ’12 dagen cadeaus’ van start gegaan. Vorig jaar gaf Apple veel muziek weg tijdens deze actie, en dus was het gisteren geen verrassing dat er een EP van Alain Clark werd weggegeven. Vandaag is Apple echter al begonnen met het weggeven van applicaties. De applicatie die vandaag wordt weggegeven heet ‘The Mystery of the Crystal Portal’.

Voorwerpen zoeken en het mysterie oplossen

De gratis applicatie ‘The Mystery of the Crystal Portal’ is één grote puzzel. Je moet in mooi vormgegeven levels voorwerpen zoeken die op je lijstje staan. Als je alle voorwerpen gevonden hebt, kan je door naar de volgende ruimte. Je komt steeds een stukje dichterbij de oplossing van het mysterie als je een ruimte verder gaat.

Dit cadeau wordt natuurlijk ook niet zonder achterliggende gedachten weggeven door de ontwikkelaars, want het tweede mysterie staat alweer op je te wachten in de App Store. In de beschrijving van de applicatie kan je lezen dat deze applicatie al te downloaden is via de App Store. Ook is het mogelijk om extra ‘hints’ te kopen via de in-app winkel, dus het is een win-win situatie voor de ontwikkelaars.

Lees verder na de advertentie.

The Mystery of the Crystal Portal (Full)

G5 Entertainment AB

€ 3,49 via App Store
Categorieën: Amusement Apps, Muziek
Spotlights: App Store, iTunes

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's