iRollerbank waarschuwt je voor de politie

Redactie
14 april 2010, 14:29
1 min leestijd
iRollerbank waarschuwt je voor de politie

Veel mensen met een scooter overtreden de wet wel eens. Met simpele dingen als ‘even je helm niet opdoen’ of ‘te snel rijden’ kan je al fikse boetes ontvangen van de politie. Ook controleert de politie vaak met behulp van een rollerbank of je scooter is opgevoerd. Mensen met een scooter ontlopen deze controles graag, maar weten niet altijd precies waar de politie staat te controleren. De applicatie iRollerbank meldt deze controle-locaties aan je.

Instellingen van iRollerbank

Nadat je de applicatie hebt aangeschaft in de App Store kan je direct de gemeente of de gemeentes aantikken waar je je de komende tijd in gaat bevinden. Als je dit gedaan hebt, kan je direct zien of er controles zijn in je geselecteerde gemeentes. Als er controles zijn, zie je ook waar deze is en wanneer de controle gemeld is. De applicatie haalt namelijk alle informatie uit de database van ‘rollerbank.nl’.

Push-berichtjes

Je kan ook instellen of je push-berichtjes wilt ontvangen als er een nieuwe melding binnenkomt. Hierdoor weet je meteen of je bijvoorbeeld op je terugweg van school een omweg moet nemen om een controle te ontwijken. De push-berichtjes ontvang je alleen van de gemeentes die je in de applicatie hebt geselecteerd.

Lees verder na de advertentie.

Voor je eigen veiligheid is het natuurlijk beter als je altijd je helm opzet en je scooter niet opvoert. Als ‘gezond denkende’ weggebruiker heb je dan natuurlijk helemaal niets te vrezen voor de politie.

iRollerbank

D-sign mobile productions

€ 6,99 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's