Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

iPolaroid app: gelikte fotocollage maken

Redactie
15 januari 2009, 15:30
2 min leestijd
iPolaroid app: gelikte fotocollage maken

Je kent ze vast wel van vroeger, de polaroid foto’s. Na het maken van de foto, kwam de foto meteen uit de camera op papier. Het pricipe hiervan, het bekijken van de foto meteen nadat je hem gemaakt hebt, probeert de ontwikkelaar van iPolaroid na te maken op een wel heel mooie manier.

Lees verder na de advertentie.

<br />

Na het starten van de gratis applicatie iPolaroid komt er een plaatje in beeld van een polaroid en een getallenreeks. Als je verbinding hebt met een wifi netwerk kan je deze getallen intypen in een browser die flashplayer 8 of hoger heeft. Na het invullen zie je een houten tafel met daarop lege polaroid foto’s. Deze foto’s veranderen, afhankelijk van je wifi snelheid, in de foto’s die jij op je iPhone hebt staan. Zo krijg je een tafel vol zelf gemaakte foto’s.

De presentatie van het geheel ziet er mooi uit. Je kan de foto’s verslepen, vergroten en verkleinen. Als je de pagina in in een fullscreen browser opent heb je het gevoel dat je met een echt programma bezig bent, in plaats van met een internet applicatie.

De foto’s laden bij mij zoals je kan zien niet zo snel, maar dat zal aan mijn internet liggen. Dit vind ik een groot nadeel omdat je dan niet meteen de foto’s aan iedereen kan laten zien omdat hij lang bezig is met laden. Ook vind ik het niet goed dat het alleen over een wifi netwerk werkt, maar dit is op te lossen. Zoek even op of je met jouw computer een ad-hoc netwerk kan opzetten. Op deze manier kan je zonder tussenkomst van een modem verbinding maken met je iPhone waardoor je gebruik kan maken van deze applicatie, maar ook van bijvoorbeeld de keynote remote en airsharing.

Cijfer: 8
Pluspunten:
– Mooi
– Origineel
– Handig
– Gratis
Minpunten:
– Kan traag zijn als je veel foto’s hebt en/of je een trage verbinding hebt.

iPolaroid is gratis te downloaden in de App Store.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu