iPlan app voor iPhone gelanceerd met hoge korting
Redactie

De applicatie iPlan is bijgewerkt en wordt tijdelijke met een gigantische korting voor de iPhone aangeboden. De agenda app was al populair bij de iPad gebruikers, maar nu is de app dus ook beschikbaar voor de iPhone.

Agenda

Je hebt met de iPlan app de mogelijkheid om een interne agenda aan te maken, wat ideaal is om bijvoorbeeld privé afspraken of persoonlijke aangelegenheden in op te namen. Deze informatie wordt niet met iCloud uitgewisseld en is ook niet terug te zien in een andere agenda die gedeeld wordt. Kleur speelt een belangrijke rol bij deze agenda app, waarbij de zeven thema’s elk een andere pastelkleur hebben. Naast een handige maandkalender kun je ook een overzicht per dag, week of zelfs jaar te zien krijgen. Het lijkt een vreemde combinatie dat de iPlan app naast de hoofdtaak als agenda ook een weefunctie kent, maar het is wel handig om een indruk te krijgen van het weerbeeld.

Takenlijst

De ingebouwde takenlijst van de iPlan app krijg je te zien door een tikje te geven op de menuknop die linksboven te zien is. De taken worden op chronologische wijze weergeven en je hebt de mogelijk om een to-do aan te maken en die bijvoorbeeld aan een deadline op een bepaalde datum te koppelen. De applicatie is omvangrijker dan hier beschreven en biedt een combinatie van functies.

De app iPlan voor de iPhone kost normaal 8,99 euro, maar wordt tijdelijk aangeboden voor de prijs van 0,89 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.