Update: iPhoned-app verbetert zoekfunctie, voegt deals toe en meer

Lars Paijmans
7 augustus 2017, 13:09
2 min leestijd
Update: iPhoned-app verbetert zoekfunctie, voegt deals toe en meer
IP

IP

Gratis

Reviewscore

10

Een nieuwe versie van onze app staat te trappelen om geïnstalleerd te worden. We zetten op een rijtje wat er allemaal nieuw is.

Lees verder na de advertentie.

iPhoned versie 1.2 nu te downloaden

Sinds de release van onze eigen iOS-app stromen de suggesties van jullie binnen. Hartelijk dank daarvoor, want met deze feedback weten we precies aan welke functies we eerst willen werken. Zo hebben we met versie 1.2 van de app de zoekfunctie aanzienlijk verbeterd. Als je voortaan naar een specifieke tip of ander artikel zoekt, verschijnen er meerdere resultaten in beeld en kun je ook de datum en categorie al bekijken.

In het menu kom je ook een compleet nieuw onderdeel tegen. Met een tik op de ‘Deals-knop’ kom je bij het overzicht met beste iPhone-deals terecht. Hier lichten we regelmatig interessante aanbiedingen uit, van iPhones tot iPads en MacBooks.

iPhoned versie 1.2

Tot slot maakten we van het moment gebruik om wat kleinere aanpassingen door te voeren. Zo kun je nu gemakkelijker terugkeren naar het hoofdscherm door op het iPhoned-logo bovenin beeld te tikken. Handig als je na het lezen van een artikel terug naar het overzicht wil.

Ook bereiden we ons stilletjes voor op Apples keynote in september. Hier zal het bedrijf de iPhone 8 en iPhone 7S onthullen, en die avond pakt iPhoned natuurlijk uit met tal van artikelen, video’s en updates. Daarom kun je met de iPhoned-app nu al een livestream volgen zonder de app te verlaten.

Blijf je feedback (en reviews) sturen!

Om de iPhoned-app te installeren heb je minimaal iOS 8.0 nodig. De komende tijd staan er nog tal van andere nieuwe functies en verbeteringen te wachten. Heb je suggesties of feedback? Laat dan van je horen met een mailtje naar apps@bigspark.com.

Ook betekent een nieuwe update dat er weer reviews achtergelaten mogen worden in de App Store. Onze app een sterrenbeoordeling geven helpt ons enorm, dus alvast bedankt aan iedereen die daar even de tijd voor neemt!

Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen