Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Nu te downloaden: de eerste update van de iPhoned-app

Lars Paijmans
4 juli 2017, 13:06
2 min leestijd
Nu te downloaden: de eerste update van de iPhoned-app
IP

IP

Gratis

Reviewscore

10

Een week of drie geleden lanceerden we onze eigen app. Vandaag brengen we dankzij jullie feedback de eerste update uit, die naast verbeteringen ook een nieuw dynamisch app-icoon toevoegt.

Lees verder na de advertentie.

De eerste iPhoned app-update

Toen de iPhoned-app op 12 juni uitkwam, zijn jullie massaal aan het downloaden geslagen. Inmiddels lezen duizenden iPhoned-lezers onze artikelen via de app, en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Onze mailbox liep daarnaast vol met feedback en suggesties om de app beter te maken. De meeste kritiek kregen we op het app-icoon, die met het roodharige poppetje niet echt aansloot bij de inhoud. Daar zijn we het mee eens, dus hebben we een nieuw icoon ontworpen.

iPhoned app-update

Dit was ook een mooi moment om een nieuwe functie van iOS 10.3.3 toe te voegen. Afhankelijk van de dag- of nachtmodus krijgt het icoon een witte of zwarte achtergrond. Dit doe je door het menu van de app te openen, naar Instellingen te gaan en bij Dag- en nachtmodus een keuze te maken voor Dag of Nacht.

Naast het app-icoon lost de update ook wat bugs en oneffenheden op. De afbeeldingen die boven artikelen staan zijn nu altijd scherp en Facebook- en Twitter-posts die in artikelen worden gezet, kun je nu goed bekijken. Ook kregen sommige gebruikers geen melding binnen van het wekelijkse overzicht, terwijl ze dit wel hadden aangevinkt.

Lees ook: 5 tips om alles uit de nieuwe iPhoned-app te halen

Stuur je feedback (en je app-reviews)

Na deze eerste update zijn we nog lang niet klaar met het verbeteren en optimaliseren van onze app. Alle feedback is nog steeds meer dan welkom, omdat jullie als gebruikers vaak net even anders naar de app kijken. Wat ook meer dan welkom is, is een review in de App Store.

Daarmee ziet Apple dat de app wordt gewaardeerd, waardoor wij weer nieuwe lezers kunnen bereiken. Iedere review helpt enorm, en omdat we de app hebben bijgewerkt kan iedereen die al eerder een review heeft achtergelaten er opnieuw eentje invullen.

Alvast bedankt en tot de volgende update!

Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's