iPhone wekker app Rise tijdelijk gratis

Roel van Hout
8 augustus 2013, 8:12
2 min leestijd
iPhone wekker app Rise tijdelijk gratis

Diepe slapers, opgelet: de schitterende iPhone wekker app Rise is tijdelijk gratis te downloaden. Door de intuïtieve bediening wordt wakker worden vanaf nu een feest!

Rise doet qua uiterlijk en bediening wel een beetje aan Haze, een weerapplicatie die we eerder opnamen in onze lijst van beste iPhone apps, denken. De iPhone wekker app werkt zonder knoppen en is door over het scherm te slepen en met je iPhone te schudden volledig te bedienen.

iPhone wekker app

Je stelt een wekker op het hele uur in door naar boven of naar beneden te slepen met je vinger. Door boven en beneden de tijd te tikken, stel je de minuten in. Als je een wekker wilt inschakelen, sleep je het scherm naar links. Wil je de wekker weer uitschakelen? Sleep dan naar rechts. Als je klaar bent met instellen, kun je eventueel op de tijd – dus niet op de wektijd – tikken om de iPhone als nachtklokje te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Als de volgende ochtend de wekker gaat, schudt je de iPhone voor de snooze- of sluimer-functie. Ben je wakker genoeg? Door het beeld naar links of rechts te trekken schakel je de wekker weer uit.

iPhone wekker app Rise laat je ook in slaap vallen

Je kunt Rise ook gebruiken om mee in slaap te vallen. Tik daartoe op het maantje met de muzieknoot. Vervolgens verschijnt er een scherm waar je een playlist kunt maken van nummers die op je iPhone staan. Onderin het scherm kun je daarna kiezen hoe lang de afspeellijst mag doorspelen.

Kortom: Rise is een uitgebreide app met intuïtieve bediening, die je – ook al heb je misschien geen wekker nodig – niet mag missen! Download ‘m nu gratis in de App Store!

En ben je op zoek naar meer moois? Bekijk dan zeker even ons overzicht van de beste gratis iPhone apps!

Rise Alarm Clock

Kellen Styler

€ 2,29 via App Store
Rise Alarm Clock
Rise Alarm Clock
Rise Alarm Clock
Rise Alarm Clock
Rise Alarm Clock
Rise Alarm Clock
Rise Alarm Clock
Rise Alarm Clock
Rise Alarm Clock
Rise Alarm Clock

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's