Tekstverwerker iA Writer beschikbaar voor de iPhone
Redactie

De iA Writer was al beschikbaar voor gebruikers van de Mac en van de iPad. Maar vanaf nu kunnen ook de gebruikers van de iPhone de iA Writer App tegen betaling downloaden in de App Store.

 

 

Veel schermruimte

De app biedt veel schermruimte en dat is meteen ook een van de belangrijkste kenmerken van deze tekstverwerker. Tijdens het schrijven zul je door de schermruimte dan ook niet zo snel afgeleid worden. Mocht je de tekstverwerker al eerder op je iPad hebben geïnstalleerd, dan kun de app gratis downloaden op je iPhone. De app iA Writer is namelijk universeel.

Hoe werkt het?

Als jet met iA Writer gaat schrijven, dan wordt een blanco tekstveld getoond met een toetsenbord. Mocht je leestekens willen gebruiken, dan kun je op de symbooltoets aan de linkerkant onderaan het toetsenbord klikken. Aan de zijkant van het toetsenbord zorgen de twee pijltjes ervoor, dat de cursor door de tekst heen kan bewegen. Net zoals dat op een computer mogelijk is. Overigens is er wel een verschil in het gebruik van de tekstverwerker op de iPhone. Het lijkt er namelijk op, dat de Focus Mode, zoals op de Mac voor de iPhone ontbreekt. Deze functionaliteit laat alleen de zin zien, die geschreven wordt.

De app iA Writer is tijdelijk beschikbaar voor 0,79 euro en is normaal verkrijgbaar voor 1,59 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.