iPhone groepsfoto’s maken met Groopic
Roel van Hout

Stel dat je iPhone groepsfoto’s wil maken, maar er niemand in de buurt is die dit voor je kan doen? Met foto-app Groopic maak je twee afzonderlijke foto’s, die vervolgens worden samengevoegd.

Het is je vast wel eens overkomen, dat je met vrienden op stap bent en dat vast wil leggen, maar niemand de foto voor je kan nemen. In dat geval neem je meestal twee afzonderlijke foto’s, waarop je wisselt met één persoon op de foto. Hierdoor mist er echter altijd iemand op het kiekje.

iPhone groepsfoto's

Foto-app Groopic voorkomt dat probleem door deze twee foto’s samen te voegen. Het enige wat de personen op de foto moeten doen is twee keer dezelfde pose aannemen. Als de eerste foto genomen is, wisselen fotograaf en één van de personen op de eerste foto elkaar af. Zorg ervoor dat je niet op dezelfde plek gaat zitten als waar de persoon die de tweede foto neemt, zat.

Groopic iPhone groepsfoto’s leveren een prima resultaat op

Als je de twee foto’s hebt genomen, kun je in Groopic aangeven welke personen een foto hebben genomen, waarop Groopic de kiekjes samenvoegt en ervoor zorgt dat iedereen op de foto staat. Zoals te zien op onderstaand filmpje, werkt dat goed.

Het gaat hier wel om een reclamespotje van de ontwikkelaar van Groopic. Wat je er niet in ziet, is dat er best wat precisie vereist is om een foto te maken waaraan je niet kunt zien dat er mee gerommeld is. Maar oefening baart, zoals altijd, kunst. Veel succes!

groopic

Ingrain

2 (1 reviews)
Gratis via App Store
groopic
groopic
groopic
groopic
groopic

Via: Gizmodo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.