iPhone game: Sudoku

ACT Sudoku brengt het bekende Sudoku spel op de iPhone uit.
Niets speciaals zou je denken, echter deze versie is gratis.


Sudoku is een puzzel van negen bij negen vakjes met een klein aantal reeds ingevulde enkelvoudige cijfers. De kunst is de overige vakjes ook in te vullen op een manier dat in elke horizontale lijn en in elke verticale kolom de cijfers 1 tot en met 9 slechts 1 keer voorkomen. Bovendien is de puzzel onderverdeeld in negen blokjes van drie bij drie, die elk ook eenmaal de cijfers 1 tot en met 9 moeten bevatten (Wikipedia).

Waarom zou ik deze game aanschaffen?

Je hebt de mogelijkheid het spelen op te slaan om deze later af te maken.
Sudoku zorgt steeds voor uitdagingen, indien je houdt van deze game is het nooit uitgespeeld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wat mankeert aan deze game?

Het pop-up rooster waar je uit de cijfers kan kiezen mocht een beetje groter om het gemak het gewenste cijfer beter te kunnen aanduiden.

ACT Sudoku is een goede game voor elke Sudoku fan en je kan het nergens goedkoper krijgen, vermits het gratis aangeboden wordt.

ACT Sudoku is een goede game voor elke Sudoku fan en je kan het nergens goedkoper krijgen, vermits het gratis aangeboden wordt.

<br />

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.