iPhone game review: Pet Bugs

Redactie
9 maart 2009, 11:01
1 min leestijd
iPhone game review: Pet Bugs

Enkele dagen geleden heb ik me de game Pet Bugs aangekocht. Het leuke aan de game is dat je overal ter wereld altijd je eigen insectencollectie kan meedragen. Naast verschillende soorten insecten kan je ook de omgeving aanpassen waar de insecten in kunnen vertoeven. Je kan je insecten namen geven, hun rug strelen, hen voeden en hun omgevingen veranderen om hen blij te houden.


Een simpele, echter effectieve bewerker stelt je in staat om objecten te plaatsen of te bewerken om zo je eigen compositie te creëren.

Hun namen kan je gemakkelijk veranderen door de  insect gedurende een tijdje onder je vinger te houden zodat deze niet kunnen wegkruipen, maar let wel op dat  je niet te hard of te lang drukt. Moest dit wel gebeuren  plet je jouw insect en blijft er niets anders dan een plasje bloed van over.

<br />

Lees verder na de advertentie.

Om de omgeving aan te passen kan je kiezen uit meer dan 20 verschillende soorten afbeeldingen die gebruikt kunnen worden als achtergrond en indien dit nog niet genoeg is kan je ook jouw eigen afbeeldingen toevoegen. Tenslotte kan je de insecten ook voeden door met de iPhone te schudden en dit doe je best indien het energielevel van de betrokkene insect op een laag peiltje staat.

De game bevat occasionele geluidseffecten, realistische insectenbewegingen en gedetailleerde graphics.

 
Met andere woorden een leuke game voor diegenen die altijd al een eigen insect wouden hebben als huisdier. Pet Bugs is nu te koop voor 0,79 euro.

 
Indien je nog vragen hebt, mag je ze steeds hieronder stellen. Verzorg ze goed!

<br />

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's