iPhone game: Blackjack 21

Redactie
16 maart 2009, 22:47
1 min leestijd
iPhone game: Blackjack 21

Blackjack is ongetwijfeld al tientallen keren naar de App Store gebracht door verschillende ontwikkelaars. Dat betekent dus dat je uit tientallen applicaties moet kiezen, die eigenlijk het zelfde doel hebben. Moet je kiezen voor een gratis versie of een betaalde versie? Welke blackjack applicatie werkt nou het best? Als ik jullie mag adviseren, dan raad ik jullie aan om Blackjack 21 aan te schaffen.

Blackjack 21 werkt net even iets lekkerder dan de andere blackjack applicaties. Wat deze applicatie beter maakt dan de rest, is de besturing.

Lees verder na de advertentie.

Je kan om een extra kaart te vragen gewoon een veeg van boven naar beneden geven. Om vervolgens te stoppen, als je denkt dat je je score niet meer kan verbeteren, kan je je vinger van links naar rechts bewegen.

Blackjack 21 in gebruik

Zelf vind ik de vinger-bewegingen erg lekker werken, want ik raak maar niet vertrouwt met de applicaties die met kleine knopjes werken. Vrienden die ik dit spel ook laat spelen, zijn binnen een minuut gewend aan de besturing, jullie zullen dus, als ervaren iPhone-gebruikers, deze applicatie binnen 10 seconden door hebben.

Blackjack 21 is nu te downloaden voor 1,59.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's