Groepsfoto’s maken met iPhone foto app Frontback
Roel van Hout

Het is een bekend probleem, als je met een groep op stap bent: als je een groepsfoto maakt, ontbreekt er altijd iemand. De nieuwe iPhone foto app Frontback lost dat probleem op originele wijze op.

Onlangs bespraken we al de iPhone foto app Groopic, die twee verschillende foto’s slim en acceptabel samenvoegde. Hierdoor stond ook de fotograaf op de groepsfoto.

iPhone foto appDat het echter ook anders kan, bewijzen de ontwikkelaars van Frontback. De naam zegt het al: met de camera aan de achterkant van je iPhone schiet je een foto, en vervolgens een met de camera aan de voorkant van je iPhone. Frontback voegt de twee plaatjes dan samen in één foto door het beeld doormidden te knippen.

iPhone foto app Frontback zou best een hit kunnen worden

Het klinkt als een gimmick, en misschien zal het dat ook wel blijken te zijn over een paar dagen. Aan de andere kant: Vine en Instagram zijn ook klein begonnen, dus wie weet slaat het wel aan. Het is in ieder geval een zeer originele manier om groepsfoto’s te nemen, of anderen te laten zien waar je mee bezig bent zonder een zelfontspanner te gebruiken. Als je een foto van jezelf maakt, en vervolgens een van je gitaar, en die door Frontback laat samenvoegen, weet men immers ook genoeg.

Frontback is nu gratis te downloaden in de App Store!

Frontback - Sociale Foto's

Social Apps BVBA

Gratis via App Store

Frontback - Sociale Foto's
Frontback - Sociale Foto's
Frontback - Sociale Foto's
Frontback - Sociale Foto's
Frontback - Sociale Foto's

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.