Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

De 7 leukste iPhone en iPad apps in de App Store van week 46 – 2014

Wouter Nijsen
16 november 2014, 16:00
3 min leestijd
De 7 leukste iPhone en iPad apps in de App Store van week 46 – 2014

iPhoned zet iedere zondag de leukste iPhone en iPad apps voor je op een rijtje. Ideaal als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees gauw verder en zorg dat je weer helemaal op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

Sleep Better: Sleep Cycle App

runtastic

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Met Sleep Better registreert ontwikkelaar Runtastic je slaap, zodat je een beter inzicht in je slaappatroon krijgt. Met het inzicht dat jij vervolgens over je rust krijgt, moet je uiteindelijk beter gaan slapen. De app is prachtig vormgegeven en werkt simpel. Je hebt geen extra hardware nodig om je slaap te tracken, het wegleggen van je iPhone naast het kussen is genoeg. Even op ‘Start’ tikken in de app en Sleep Better begint je lichaamsbeweging te registreren.

1-Bit Hero

Macrobean Entertainment Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Veel ontwikkelaars hebben al 8-bit games naar iOS gebracht, maar 1-Bit Hero is een geval apart. De game ziet er niet alleen tof uit, maar heeft ook een hoge moeilijkheidsgraad. 1-Bit Hero is op en top retro; van de pixelige levels, flitsende beelden tot de bijhorende chiptunes-soundtrack. Het is de bedoeling om ongeschonden de levels door te komen en je zult merken dat dit alles behalve makkelijk is, aangezien de levels echt ontzettend moeilijk zijn.


Mailbox, de slimme e-mail-app die samenwerkt met Gmail- en iCloud-accounts, was als een aanrader en ondersteunt sinds de laatste update ook interactieve widgets. Hierdoor kun je inkomende mailtjes direct archiveren of snoozen, zodat ze later weer in Mailbox verschijnen. Daarnaast is het mogelijk om vanuit het lockscreen naar links te swipen om de opties voor snoozen en archiveren te tonen.

Type Nine - T9 Keyboard

Rasmus Porsager

€ 3,99 via App Store

Je zult misschien nog hebben meegemaakt dat berichten op telefoons getypt werden met T9, een methode waarbij meerdere keren op een toets gedrukt moest worden om letters te selecteren. Type Nine brengt deze manier van typen naar de iPhone. De toetsenbord-app verbetert de ouderwetse manier van typen met een aantal handige functionaliteiten. Tijdens het typen worden bijvoorbeeld woorden vanuit alle beschikbare talen gesuggereerd, zodat je te allen tijde meerdere woordkeuzes tot je beschikking hebt.

Monument Valley

ustwo games

€ 3,99 via App Store

Monument Valley verscheen begin april dit jaar en wekte direct indruk met zijn visuele stijl die is gebaseerd op het werk van de Nederlandse kunstenaar Maurits Escher. De prachtige puzzelgame is deze week voorzien van een behoorlijk aantal nieuwe levels dankzij een uitbreiding. ‘Forgotten Shores’ bevat acht levels die zijn ingevoegd tussen de voorlaatste en laatste levels van de game. Ze hebben een nieuwe look en bieden voor de doorgewinterde puzzelaar behoorlijk wat uitdaging.

AppEvent

MCM Publishers

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Sinds gisteren biedt AppEvent een week lang gratis applicaties aan waarvoor je normaal gesproken moet betalen. De apps staan in het teken van een gezonde levensstijl, waarbij je kunt denken aan recepten-apps en fitness-apps. Ze hebben gezamenlijk een waarde van ruim 15 euro, dus het is de moeite waard om ze elke dag even te checken. Verder is er dagelijks het laatste nieuwste rondom het zogenoemde Health Event en worden algemene apps kort uitgelicht.

GOLFINITY - An Endless Free Golf Game

NimbleBit LLC

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Met Golfinity kun voor altijd minigolf spelen, want de game blijft nieuwe levels maken. Door over het scherm van je iPhone te vegen bepaal je de richting en snelheid. Het is verder slim om vooraf even op het knopje linksonder in beeld te tikken om de volledige baan te verkennen, zodat je weet welke obstakels je te wachten staan. Dit kunnen muurtjes zijn, maar ook loopings en kuilen. Golfinity ziet er mooi minimalistisch uit, maar hierdoor zijn de levels soms wel wat lastiger.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu