iPhone applicatie: Whiteboard

Redactie
17 maart 2009, 16:36
1 min leestijd
iPhone applicatie: Whiteboard

Er zijn al veel teken- en schrijf-applicaties, maar sinds ik Whiteboard heb gedownload gebruik ik geen andere applicaties meer. Met Whiteboard kan je alleen, of met meerdere personen tekenen en schrijven.

Na het opstarten van de gratis applicatie wordt een Whiteboard met jouw naam aangemaakt. Op dit Whiteboard kan je dan jouw tekeningen maken in verschillende vrolijke kleuren, met verschillende pendiktes. 

Lees verder na de advertentie.

Als iemand, die ook met jouw WiFi-netwerk verbonden is, de applicatie opstart, krijgt hij meteen de melding dat er een Whiteboard in de buurt is. Met één tik op de knop kan je aan de Whiteboard eigenaar vragen of je mee mag tekenen. Als de eigenaar van het Whiteboard deze uitnodiging accepteert, zien jullie elkaar real-time tekenen. Dat betekent dat jullie meteen elkaars ontwerpen kunnen aanpassen of wissen. 

Whiteboard in gebruik

De applicatie werk erg lekker. Het verbinding maken met andere iPhones of iPods werkt erg goed en snel. Voor je het weet teken je real-time mee met iemand anders in je huishouden, of schrijf je je broertje welterusten als hij nog in zijn bed ligt te spelen op zijn iPod.

Whiteboard is helemaal gratis te downloaden in de App Store.

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's