iPhone app voor Google + komt eraan
Redactie

De iPhone applicatie voor Google + komt eraan en is momenteel onder beoordeling bij Apple. Dit heeft een van de Google medewerksters eerder vandaag op haar Google + pagina gepost.

Google + applicatie voor de iPhone in aantocht

Google + is het sociale platform dat de strijd aan moet gaan met onder andere Facebook. De platform is de afgelopen week uitgerold en is nog in beta. Voor Andrioid toestellen is er reeds een applicatie beschikbaar, voor de iPhone komt deze er dus naar alle waarschijnlijkheid vlot aan.

Gebruik van sociale netwerken via mobiel stijgt enorm

De beschikbaarheid van een Google + applicatie voor de smartphone is van groot belang, het aantal gebruikers dat actief is op sociale netwerken via smartphone stijgt explosief. Uit een onderzoek bij Facebook bleek onlangs dat ruim 33% van de content wordt geplaatst via een mobiel apparaat. Het is dan ook te hopen voor Google dat de applicatie vlot wordt goedgekeurd. Zodra de applicatie beschikbaar is lees je het hier.

Verwacht jij dat Google + een serieuze concurrent gaat worden van Facebook? We lezen jouw reactie graag in de comments hieronder.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.