iPhone applicatie: Blackjack Card Counter

Redactie
17 februari 2009, 18:38
1 min leestijd
iPhone applicatie: Blackjack Card Counter

Criminelen blijken altijd nieuwe wegen te ontdekken die hun op korte termijn veel geld kunnen opleveren. Nu gebruiken ze de iPhone, beter gesteld de applicatie genaamd Blackjack card Counter. Ik ben nooit op het idee gekomen om eens rond te neuzen naar zulke apps, maar blijkbaar zijn er verschillende apps die een dergelijke functie hebben. Nu blijkt dat zulke apps niet illegaal zijn, echter is het wel illegaal om gebruik te maken van technologie als hulpmiddel bij dit soort games.

Lees verder na de advertentie.

Aldus is het niet illegaal deze app. te bezitten, echter dus wel te gebruiken. Maar hoe bewijs je zoiets? Nu zijn er wel reeds vele casino’s in Amerika die hier uiteraard op de hoogte van zijn gesteld, in Europa lijkt het me nog iets nieuws. Maar wees dus niet verbaasd indien gevraagd wordt je iPhone niet meer te gebruiken tijdens een spel. Verscheidene mensen beweren er al veel geld mee gewonnen te hebben, of dit waar is laat ik aan jullie om het uit te maken.
Indien je van plan bent de app. te downloaden, het is aldus illegaal om deze daadwerkelijk te gebruiken en indien je het risico neemt en gepakt wordt, wees dan voorbereid om de gevolgen ervan te dragen.

<br />

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's