iPhone app beschikbaar met historische voetbalinformatie
Redactie

De app Voetbal Geschiedenis Gids  – Clubs en Wedstrijden is nieuw. Deze app geeft je toegang tot een schat aan informatie over het voetbalverleden van profclubs. Actuele standen vind je niet, maar wel historische informatie over Nederlandse en buitenlandse voetbalclubs.

Betalen voor extra clubinformatie

De app zelf kun je gratis downloaden op je iPhone. Maar mocht je extra informatie over een club willen hebben, dan moet daarvoor wel betaald worden. De informatie gaat over de geschiedenis van de voetbalclubs, maar ook over stadions en gewonnen prijzen. Verder kun je inzicht krijgen in 130.000 uitslagen van zowel de competities als de bekerronden.

Twee clubs selecteren

Deze app biedt de mogelijkheid om twee clubs te selecteren, zoals Feyenoord en Ajax. Je kunt dan de onderlinge resultaten over een periode van vijftien jaar bekijken. Maar je kunt ook één club selecteren. Dan krijg je een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Clubinformatie

Wat ook leuk is, dat je details kunt opvragen. Zo kun je bijvoorbeeld te weten komen wat de capaciteit van het stadion is. Maar ook kun je achter de clubkleuren komen van de tenues voor uitwedstrijden en thuiswedstrijden. Een tabblad met informatie kan gratis geraadpleegd worden. En wil je meer weten, dan kun je een in-app aankoop doen voor slechts 0,79 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.